Arnhem,
26
oktober
2012
|
02:00
Europe/Amsterdam

Röttger technisch directeur bij handbalbond

BUNNIK (ANP) - Sjors Röttger keert als technisch directeur definitief terug bij het Nederlands Handbal Verbond (NHV). Dat maakte de bond vrijdag bekend. Sinds oktober bekleedde hij deze functie al op interim-basis als vervanger van de vertrokken Ton van Linder.

De tijdelijke overeenkomst wordt per 1 november omgezet in een vast dienstverband.

Röttger was eerder bij de bond werkzaam als bondscoach van de mannen (twee jaar) en de vrouwen (vijf jaar). Ook werkte hij als trainer bij de diverse clubs waaronder Swift Arnhem en Quintus.
NOC*NSF - We winnen veel met sport

Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert en sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect.Ons doel is er voor te zorgen dat iedereen aan sport kan doen. Wij zorgen voor optimale sportomstandigheden in Nederland. Het gaat ons om meedoen en winnen. Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken.NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.