Arnhem,
22
april
2013
|
02:00
Europe/Amsterdam

Jochem Schellens nieuwe directeur Hotel Papendal

ARNHEM - Jochem Schellens (41) begint per 13 mei aanstaande als directeur van Hotel Papendal. Schellens volgt Stella van der Sluis op, die sinds november 2008 directeur was.

Schellens, die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in de hotel-, congres- en (sport)evenementenwereld, zal deze functie combineren met het directeurschap van Sportcentrum Papendal. Schellens is geen onbekende op Papendal. De afgelopen jaren bekleedde hij diverse functies binnen NOC*NSF. Zo was hij onder meer verantwoordelijk voor de realisatie van de Arnhemhal. Sinds 1 januari is hij eindverantwoordelijk voor Sportcentrum Papendal, dat per die datum is afgescheiden van NOC*NSF als aparte organisatie. Schellens heeft een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van Papendal, dat de afgelopen jaren in alle opzichten een ware metamorfose heeft ondergaan.

NOC*NSF-directeur en voorzitter van de Raad van Commissarissen van zowel Hotel als Sportcentrum Papendal Gerard Dielessen is zeer verheugd met de benoeming van Schellens: “Nu kunnen we het beste van de twee werelden op Papendal verenigen. We beschikken over twee prachtige organisaties die bij Jochem in zeer goede handen zijn. Hij gaat hard aan de slag met de doorontwikkeling van zowel Hotel Papendal als Sportcentrum Papendal.”

Hotel Papendal en Sportcentrum Papendal blijven twee aparte organisaties die wel intensief met elkaar gaan samenwerken. Hotel Papendal heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als toonaangevende accommodatie voor externe bijeenkomsten. Met de recente uitbreiding van het 4-sterrenhotel is een verblijf op Papendal niet alleen voorbehouden aan (top)sporters. Het prachtig gelegen hotel in het hart van de Nederlandse topsport is er voor iedereen die geniet van (top)sport en natuur.

Jochem Schellens: “Deze combinatie van sport en gastvrijheid is uniek. Met veel enthousiasme en energie ga ik me inzetten om deze twee werelden dichter bij elkaar te brengen en te versterken. Hierbij zal ik (top)sport als verbindende factor ten volle benutten.”
NOC*NSF - We winnen veel met sport

Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert en sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect.Ons doel is er voor te zorgen dat iedereen aan sport kan doen. Wij zorgen voor optimale sportomstandigheden in Nederland. Het gaat ons om meedoen en winnen. Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken.NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.