Arnhem,
07
maart
2013
|
01:00
Europe/Amsterdam

Algemeen directeur tennisbond vertrekt

AMERSFOORT (ANP) - Evert-Jan Hulshof vertrekt per 1 juli als algemeen directeur van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). De 46-jarige Hulshof heeft de functie ruim 15 jaar uitgevoerd. "Na 15 jaar 'topsport bedrijven' als algemeen directeur is dit een mooi moment om afscheid te nemen van deze fantastische organisatie'', aldus Hulshof.

Bondsvoorzitter Rolf Thung had lovende woorden voor de vertrekkende topman: ,,Met zijn passie voor tennis en inzet heeft Evert-Jan de KNLTB en de tennissport nationaal en internationaal op buitengewone wijze gediend.''
NOC*NSF - We winnen veel met sport

Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert en sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect.Ons doel is er voor te zorgen dat iedereen aan sport kan doen. Wij zorgen voor optimale sportomstandigheden in Nederland. Het gaat ons om meedoen en winnen. Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken.NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.