Arnhem,
26
november
2015
|
08:00
Europe/Amsterdam

Vijftien jaar topsportbegeleiding door goud op de werkvloer


Al vijftien jaar werken NOC*NSF en Randstad samen om topsporters hun sportieve én maatschappelijke ambities waar te laten maken. Goud op de Werkvloer is een uniek programma waarin NOC*NSF en Randstad (ex-)topsporters van TeamNL begeleiden naar een maatschappelijke carrière.

Met het programma Goud op de Werkvloer worden topsporters begeleid die tijdens of na hun sportcarrière op zoek zijn naar een passende baan. Hiervoor zet Randstad haar netwerk van topsportvriendelijke werkgevers in; werkgevers die het werk aanpassen aan het training- en wedstrijdschema. Zo kunnen sporters een tweede carrière opbouwen na(ast) hun sport. Goud op de Werkvloer levert positieve resultaten: de Randstad adviseurs hebben al meer dan 500 topsporters naar een passende baan, stage- en/of afstudeeropdracht bemiddeld en meer dan 250 topsportvriendelijke organisaties profiteerden al van de doelgerichtheid en discipline die topsporters eigen is.

Randstad en NOC*NSF zijn trots op het jubileum van dit succesvolle programma en heeft daarom een advertentie in de Telegraaf laten plaatsen. Daarnaast ontvangen alle topsportvriendelijke bedrijven die bij Goud op de Werkvloer betrokken zijn, vandaag een feestelijke taart.

Voor meer info zie www.randstad.nl/goudopdewerkvloer en www.nocnsf.nl/goudopdewerkvloer