Arnhem,
04
september
2012
|
02:00
Europe/Amsterdam

Van Berkel directeur ijshockeybond

ZOETEMEER (ANP) - Noud van Berkel is de nieuwe directeur van de Nederlandse IJshockey Bond (NIJB). Van Berkel, die meer dan tien jaar bestuurslid was van de NIJB, neemt met technisch directeur Theo van Gerwen de dagelijkse leiding op zich.

De 60-jarige Van Berkel kijkt uit naar zijn nieuwe functie. "Ik laat erg graag mijn handen wapperen, dus deze functie is eigenlijk een logische vervolgstap. Als bestuurslid kreeg ik de laatste jaren al veel uitvoerende taken op mijn bordje en dat beviel uitermate goed. Nu het bestuur van de bond gekozen heeft om meer op afstand te besturen, was ik erg blij met de vraag of ik als directeur aan de slag wilde.”
NOC*NSF - We winnen veel met sport

Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert en sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect.Ons doel is er voor te zorgen dat iedereen aan sport kan doen. Wij zorgen voor optimale sportomstandigheden in Nederland. Het gaat ons om meedoen en winnen. Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken.NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.