Arnhem,
07
maart
2013
|
01:00
Europe/Amsterdam

Ten Hag directeur handboogbond NHB

ROSMALEN (ANP) - Paul ten Hag (60) wordt de nieuwe directeur van de Nederlandse Handboog Bond (NHB). Hij treedt met ingang van volgende maand in dienst als opvolger van Stan Stolwerk. Deze verliet de NHB eind januari. Sindsdien nam Jolanda Willemars zijn taken waar.

Ten Hag was in het verleden onder meer werkzaam bij Nike Europa en korte tijd bij AGOVV Apeldoorn. Momenteel is hij docent aan het Cruyff Institute for Sport Studies.
NOC*NSF - We winnen veel met sport

Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert en sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect.Ons doel is er voor te zorgen dat iedereen aan sport kan doen. Wij zorgen voor optimale sportomstandigheden in Nederland. Het gaat ons om meedoen en winnen. Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken.NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.