Arnhem,
03
augustus
2016
|
23:35
Europe/Amsterdam

‘Studio TeamNL’ vanaf 4 augustus online

Humberto Tan presenteert voor TeamNL dagelijkse talkshow bij Olympische Spelen

Samenvatting

Vanaf donderdag 4 augustus is op TeamNL.org dagelijks om 18.00 uur (Nederlandse tijd) de door Humberto Tan gepresenteerde talkshow ‘Studio TeamNL’ te zien. Chef de Mission Maurits Hendriks is te gast in de eerste uitzending en zal een dag voor de opening van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro een update geven over hoe TeamNL ervoor staat.

 

Humberto Tan heeft elke dag sporters, coaches, oud-sporters, bekende Nederlanders en andere gasten aan tafel om te praten over de Olympische Spelen en over TeamNL in het bijzonder. Sportmarketeer Bob van Oosterhout en sportjournalist Anne-Greet Haars zullen dagelijks ingaan op de laatste ontwikkelingen rondom onze equipe.

Studio TeamNL wordt opgenomen in het Holland Heineken House, op een terras buiten aan het zwembad. Het programma is door de Nederlandse sportfans te bekijken op TeamNL.org, maar ook in de TeamNL app, via @TeamNLtweets, YouTube TeamNL en op Facebook TeamNL. Humberto Tan verheugt zich enorm op de Olympische Spelen van Rio 2016. “Het grootste sportevenement ter wereld, met maar liefst 242 Nederlandse deelnemers voor TeamNL en dan ook nog in Rio, één van de mooiste steden ter wereld. Via Studio TeamNL op TeamNL.org zorgen we ervoor dat alle Nederlandse sportfans dichtbij de sporters komen.”

Studio TeamNL wordt gemaakt door het content team van TeamNL. Dit team creëert elke dag unieke content voor alle online kanalen van TeamNL, om de Nederlandse fans een unieke inkijk in de Olympische Spelen te geven. De TeamNL kanalen bieden fans ook het programma en updates van wedstrijden van onze TeamNL sporters.