Arnhem,
18
januari
2013
|
01:00
Europe/Amsterdam

Snowboardster Michelle Dekker naar Europees Jeugd Olympisch Winter Festival

ARNHEM - De zestienjarige snowboardster Michelle Dekker uit Zoetermeer gaat Nederland vertegenwoordigen bij het Europees Jeugd Olympisch Winter Festival.

Dit sportevenement voor toptalenten vindt plaats van 17 tot en met 22 februari in Braşov, Roemenië. In het Transsylvaanse deel van het land zal Michelle uitkomen op het onderdeel snowboard, parallel reuzenslalom.

>> Lees meer over het EJOWF 2013 op www.nocnsf.nl/brasov2013
NOC*NSF - We winnen veel met sport

Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert en sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect.Ons doel is er voor te zorgen dat iedereen aan sport kan doen. Wij zorgen voor optimale sportomstandigheden in Nederland. Het gaat ons om meedoen en winnen. Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken.NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.