Arnhem,
18
februari
2013
|
01:00
Europe/Amsterdam

Scheffers geeft op in finale ABN AMRO Tournament

ARNHEM - Maikel Scheffers is er niet in geslaagd het ABN Amro World Wheelchair Tennis Tournament op zijn naam te schrijven.

Scheffers moest gisteren in de finale tegen de Japanner Shingo Kunieda opgeven met een elleboogblessure. Ronald Vink was in de kwartfinale al uitgeschakeld, eveneens tegen Kunieda.Vink verloor samen met Michael Jeremiasz de finale van het dubbelspel van Stephane Houdet / Gordon Reid: 6-7 6-1 8-10 (super tiebreak).Op de foto van links naar rechts: Maikel Scheffers, toernooidirectrice Esther Vergeer en Shingo Kunieda.>> Lees meer Paralympisch nieuws op www.paralympisch.nl
NOC*NSF - We winnen veel met sport

Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert en sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect.Ons doel is er voor te zorgen dat iedereen aan sport kan doen. Wij zorgen voor optimale sportomstandigheden in Nederland. Het gaat ons om meedoen en winnen. Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken.NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.