Arnhem,
01
april
2014
|
02:00
Europe/Amsterdam

PON Olympic Car: inleverprocedure

NOC*NSF - We winnen veel met sport

Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert en sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect.Ons doel is er voor te zorgen dat iedereen aan sport kan doen. Wij zorgen voor optimale sportomstandigheden in Nederland. Het gaat ons om meedoen en winnen. Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken.NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.

Voor A- en HP-sporters in Olympische en Paralympische disciplines en met een aantoonbare vervoersbehoefte is er een mogelijkheid om te rijden in een lease auto via PON. Op onze website kun je daarover alle informatie vinden, zoals de maandelijkse eigen bijdrage en de fiscale bijtelling waar je rekening mee moet houden.

Samen met PON is nu een inleverprocedure ontwikkeld die wordt gehanteerd bij het inleveren (en omwisselen) van een PON-auto.

Inleverprocedure:

1. Sporter is verantwoordelijk voor inleveren op de afgesproken inleverdatum
2. Auto dient schoon en gewassen te zijn, van binnen en buiten. Indien sporter auto niet schoon en gewassen inlevert, zijn de kosten hiervan voor sporter
3. Volledige papieren, sleutel en reservesleutel dienen aanwezig te zijn
4. De benzinetank dient minimaal voor de helft gevuld te zijn.
5. Sporter dient zelf aanwezig te zijn
6. Sporter dient 1 (één) uur aanwezig te zijn tijdens de inleverprocedure, het is niet mogelijk sleutels neer te leggen bij receptie o.i.d.
7. PON checkt de auto samen met de sporter op schades. Als er schade aan de auto is, wordt de schade geïnventariseerd en direct een schadeformulier opgemaakt.
8. Indien sporter, zonder voorafgaand overleg met NOC*NSF, na de afgesproken inleverdatum de auto inlevert, wordt het volledige leasetarief van die maand aan sporter gefactureerd door NOC*NSF

De auto’s die nu het meest rijden zijn de Volkswagen UP! (nieuwe versie wordt vierdeurs) en de POLO BM Diesel. Deze laatste wordt bij wisselingen ook vaak gewisseld voor de Benzine versie waar een lagere eigen bijdrage voor geldt.

Voor meer informatie over de PON-auto’s, klik hier.