Arnhem,
02
oktober
2012
|
02:00
Europe/Amsterdam

Nominatie schaatsen.nl voor Website van het Jaar

NOC*NSF - We winnen veel met sport

Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert en sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect.Ons doel is er voor te zorgen dat iedereen aan sport kan doen. Wij zorgen voor optimale sportomstandigheden in Nederland. Het gaat ons om meedoen en winnen. Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken.NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.

AMERSFOORT (KNSB) - De website schaatsen.nl van de KNSB is genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie sport. "Daar zijn we trots op,", reageert hoofdredacteur Huub Snoep. "Zeker als je bedenkt dat schaatsen.nl pas sinds 1 november 2010 in de lucht is."

Schaatsen.nl probeert de schaatsfans in Nederland te voorzien van al het relevante schaatsnieuws, de mooiste video's, interviews en achtergronden. Ook probeert de website het platform te zijn voor iedereen die zelf de ijzers of de inline-skates onderbindt. "Dat doen we met veel plezier en enthousiasme,"vertelt Snoep. "We zijn daarom erg verheugd met de nominatie voor Website van het Jaar. Maar uiteindelijk zijn we net zoals de schaatstoppers waar we over schrijven: we willen winnen! Maar daarvoor hebben we stemmen nodig."

Het Nederlandse publiek bepaalt uiteindelijk wie in de diverse categorieën de Website van het Jaar wordt. Stemmen kan via www.websitevanhetjaar.nl/schaatsennl. Dit kan nog tot en met 26 oktober.