Arnhem,
30
oktober
2013
|
01:00
Europe/Amsterdam

Nog 100 dagen tot de Olympische Spelen van Sochi 2014

ARNHEM – Over 100 dagen gaan de Olympische Winterspelen van Sochi 2014 van start. Chef de mission Maurits Hendriks stuurde vanochtend alle potentiële Nederlandse Sochi-deelnemers een sms met de volgende tekst: Goedemorgen. Nog 100 dagen tot Sochi, 100 dagen om de puntjes op de i te zetten. De Spelen zijn elke dag. #GoTeamNL. Succes! Maurits

Vanmiddag presenteren Suitsupply en Asics in de Hermitage in Amsterdam de Olympische en Paralympische kleding voor Sochi 2014. Ook zal chef de mission Maurits Hendriks de pers te woord staan.

Momenteel hebben zich al vier sporters gekwalificeerd voor Sochi 2014. Veel andere sporters zullen de komende maanden proberen zich bij dit viertal te voegen. Volg de weg naar Sochi 2014 op www.nocnsf.nl/sochi2014.
NOC*NSF - We winnen veel met sport

Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert en sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect.Ons doel is er voor te zorgen dat iedereen aan sport kan doen. Wij zorgen voor optimale sportomstandigheden in Nederland. Het gaat ons om meedoen en winnen. Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken.NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.