Arnhem,
17
maart
2015
|
08:00
Europe/Amsterdam

NOC*NSF gaat samenwerking aan met Campina

Samenvatting

NOC*NSF is een samenwerking aangegaan met Campina. De sportkoepel onderschrijft hiermee het belang van goede voeding, met name op het gebied van zuivel. 

Beweging en zuivel komen samen

Goede voeding draagt in grote mate bij aan een fit gevoel. In de samenwerking tussen NOC*NSF en Campina komen beweging en goede voeding samen. Want bij beweging hoort goede voeding en zuivel levert essentiële voedingsstoffen zoals calcium, vitaminen B2 en B12 en proteïne.

Als autoriteit op het gebied van beweging en sport bundelt NOC*NSF de krachten samen met Campina, de expert op het gebied van goede basiszuivel.

Campina official supplier NOC*NSF

De match voelde direct goed voor Berndt Kodden, Managing Director Branded Netherlands bij FrieslandCampina: “Wij zijn trots op onze samenwerking met NOC*NSF waarbij we als official supplier onder andere onze zuivelproducten leveren aan de Nationale Sportweek en aan Olympische sporters.” NOC*NSF en Campina zetten zich samen in om sporters met de kracht van zuivel fit te houden.

Erik Lenselink, manager Sportontwikkeling bij NOC*NSF: “NOC*NSF onderschrijft de kracht van zuivel voor iedereen die sport en daarom is Campina official supplier van NOC*NSF. Om fit te zijn is een combinatie van sporten en bewegen én gezonde voeding noodzakelijk. NOC*NSF kijkt er naar uit om samen met Campina Nederlanders te inspireren om gezond te leven zodat zo veel mogelijk mensen lekker in hun vel zitten.”