Arnhem,
17
juli
2014
|
10:00
Europe/Amsterdam

Medailles win je in bed

NOC*NSF start samenwerking met het matrassenmerk M Line

Samenvatting

NOC*NSF is vandaag een samenwerking aangegaan met M Line. De sportkoepel onderschrijft hiermee het belang van goede nachtrust tijdens de jacht op nieuw Olympisch succes in 2016 en 2018. Deze ochtend werd de samenwerking tot en met PyeongChang (2018) officieel beklonken tijdens een bijeenkomst op Sportcentrum Papendal.

 

Ton Anbeek en Maurits Hendriks

In het verleden werkte NOC*NSF al vaker succesvol samen met M Line. Zo leverde het Nederlandse matrassenmerk onder andere de matrassen in Vancouver, Beijing, Londen en tijdens de Olympische Spelen van 2014 in Sochi. Op initiatief van Maurits Hendriks, Technisch Directeur NOC*NSF, krijgt de samenwerking vanaf heden een structurele invulling.

M Line zal NOC*NSF/TeamNL voorzien van advies, producten en de nieuwste technieken op het gebied van slapen.“Uitgangspunt voor NOC*NSF is dat een goede (nacht)rust de kans op een topprestatie verbeterd. Want slapen en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is misschien wel de meest onderschatte training. Joop Zoetemelk sprak immers al lang geleden de legendarische woorden: “De tour win je in bed”. De samenwerking met M Line heeft daarnaast al in het verleden zijn succes bewezen. Het spreekt ons aan dat M Line niet uitgaat van preventie, maar juist van ambitie. Slapen met een doel! We zijn blij dat we op intensieve wijze een vervolg gaan geven aan het partnership en daarmee onze sporters verder helpen in het vervullen van hun sportieve ambities”, aldus Hendriks.

M Line is bekend met topsport. Ton Anbeek, CEO Beter Bed Holding NV: “Wij positioneren ons al jaren als hét slaapsysteem voor topsporters. Samen met onze sportmarketingpartner Triple Double hebben we de afgelopen jaren ruim driehonderd topsporters begeleid in hun keuze voor M Line producten. Op advies van ons sportmarketingbureau worden we vanaf heden nóg intensiever betrokken bij de Nederlandse topsport als officiële samenwerkingspartner van NOC*NSF/TeamNL op het gebied van matrassen en slaapcomfort. We zijn trots dat we op deze manier ons steentje mogen bijdragen en gaan deze uitdaging vol vertrouwen aan.”