Arnhem,
15
januari
2019
|
10:17
Europe/Amsterdam

Mascha van Werven Manager Partnerships & Commercie

NOC*NSF stelt Mascha van Werven per 7 maart aan als Manager Partnerships & Commercie. Mascha werkt nu bij Vitesse Arnhem als Head of Marketing en heeft daarvoor o.a. bij de KNSB gewerkt in de functie van Manager Marketing, Communicatie en Media.

Mascha van Werven per 7 maart Manager Partnerships & Commercie: “Vlak voor de Spelen van Turijn in 2006 heb ik mijn intrede mogen maken in de sport. De daaropvolgende jaren heb ik met volle energie mogen werken binnen diverse sportorganisaties, waarbij ik de mix tussen sportbonden en betaald voetbal als bijzonder waardevol ervaar. Sport is emotie waarin vele mensen en organisaties met passie en met ambitieuze doelstellingen samenwerken. En daarin voel ik me thuis. Ik ben dan ook bijzonder trots dat NOC*NSF het vertrouwen in mij en het team heeft uitgesproken om de volgende stap te mogen maken op het gebied van partnerships, zowel met het bedrijfsleven als met de sportbonden. Beide spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van de sport in Nederland en in het ondersteunen van onze nationale talenten en topsporters om hun ultieme droom op het allerhoogste niveau waar te maken.”

Gerard Dielessen Algemeen Directeur NOC*NSF: “Wij zijn blij Mascha van Werven te kunnen benoemen als Manager Partnerships & Commercie. We maken graag gebruik van haar kennis en ervaring op het terrein van marketing en partnerships die ze voor een groot deel in de sport heeft opgedaan. Voor NOC*NSF is de samenwerking met onze bedrijfspartners van groot belang. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan het realiseren van onze doelstellingen waardoor wij met overtuiging kunnen zeggen dat we veel winnen met de sport in Nederland. Ik ben er van overtuigd dat wij met Mascha, haar team en samen met onze sportbonden de samenwerking met deze onmisbare bedrijfspartners van de Nederlandse sport zullen versterken.”

Natasja van Brummelen
Eerder maakte NOC*NSF al bekend dat Natasja van Brummelen per 1 februari wordt aangesteld als Manager Communicatie en Media bij NOC*NSF. Natasja werkt nu nog bij OHRA als Manager Online, Sales en Marketing.