Arnhem,
19
oktober
2018
|
09:31
Europe/Amsterdam

Krijn de Schutter in High Performance Team van TeamNL

Samenvatting

Oud Rugby international Krijn de Schutter, de laatste twee jaar Technisch Directeur bij de Nederlandse Basketball Bond en daarvoor o.a. Technisch Directeur bij de Nederlandse Rugbybond zal per 1 januari 2019 als Performance Manager het High Performance Team (HPT) van TeamNL versterken. Dit HPT is er op gericht de technische staf van de Nederlandse sportteams optimaal te ondersteunen zodat de Nederlandse topsporters de beste begeleiding om zich heen hebben.

Krijn de Schutter: “Ik ben trots op deze aanstelling en het vertrouwen van Maurits Hendriks en het High Performance Team. Ik ga mij elke dag inzetten om samen met de bonden het verschil te maken richting Tokyo 2020”.

Maurits Hendriks, technisch directeur van NOC*NSF: “We zijn elke dag bezig ervoor te zorgen dat de Nederlandse topsporters in TeamNL de beste begeleiding om zich heen hebben. Dat is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van NOC*NSF en de sportbonden. Daarom is het mooi dat wij Krijn de Schutter kunnen verwelkomen. Krijn is een goede bekende in de Nederlandse sportwereld en had de laatste jaren het Nederlandse Basketball onder zijn hoede.”

Met deze aanstelling is het High Performance Team na het vertrek van René Wolff naar Nieuw-Zeeland weer op sterkte.

Zie hier meer informatie over het High Performance Team van TeamNL.