Arnhem,
17
oktober
2012
|
02:00
Europe/Amsterdam

Kramer vice-preses Europese tafeltennisbond

HERNING (ANP) - Ronald Kramer is woensdag gekozen tot vicevoorzitter van de Europese tafeltennisbond ETTU. De preses van de Nederlandse bond NTTB werd tijdens een congres in de Deense stad Herning benoemd.

"Als ETTU-bestuurder wil ik een bijdrage leveren aan het verkleinen van de verschillen in het tafeltennis tussen met name het Aziatische en het Europese continent'', liet Kramer weten.
NOC*NSF - We winnen veel met sport

Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert en sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect.Ons doel is er voor te zorgen dat iedereen aan sport kan doen. Wij zorgen voor optimale sportomstandigheden in Nederland. Het gaat ons om meedoen en winnen. Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken.NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.