Arnhem,
26
maart
2013
|
01:00
Europe/Amsterdam

KNWU zoekt Paralympisch talent op Rabo Limietendag

NOC*NSF - We winnen veel met sport

Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert en sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect.Ons doel is er voor te zorgen dat iedereen aan sport kan doen. Wij zorgen voor optimale sportomstandigheden in Nederland. Het gaat ons om meedoen en winnen. Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken.NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.

NIEUWEGEIN (KNWU) - De Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie organiseert zaterdagochtend 6 april in Arnhem de Rabo Limietendag. Deze test bestaat uit een tijdrit van 9,1 km op de plaatselijke Deelenseweg, voor de categorieën handbike, cycling, tricycling en tandem.

Met deze tijdrit kunnen mensen met een beperking en met sportieve ambities hun kwaliteiten tonen als potentieel Paralympisch talent op weg naar Rio 2016. Wie weet word je wel opgenomen in de Nationale Talentenselectie Aangepast Wielrennen.

Aanmelden onder vermelding van je categorie kan nog, via johan.procee@knwu.nl.