Arnhem,
16
april
2014
|
02:00
Europe/Amsterdam

Kaartverkoop voor Nanjing 2014 gestart

NOC*NSF - We winnen veel met sport

Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert en sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect.Ons doel is er voor te zorgen dat iedereen aan sport kan doen. Wij zorgen voor optimale sportomstandigheden in Nederland. Het gaat ons om meedoen en winnen. Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken.NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.

NANJING (NYOGOC) – De verkoop van tickets voor de Jeugd Olympische Spelen in Nanjing is dinsdag van start gegaan. Dat heeft het organisatiecomité NYOGOC vandaag bekendgemaakt.

Het betreft kaarten voor de wedstrijden, maar ook voor de opening en de sluiting van het evenement. Ook zijn kaarten voor het gehele evenement verkrijgbaar. Van 15 april tot en met 15 juni zijn familie-tickets te koop.

De kaarten kunnen online geboekt worden via deze link (Engelstalig) of deze (Franstalig). Behalve via de website worden er ook kaarten fysiek aangeboden via 142 verkooppunten. Daarvan zijn er 123 in Nanjing, acht elders in de provincie Jiangsu en elf in andere regio’s. Kaarten die via de website worden gekocht, kunnen per post worden opgestuurd of worden opgehaald in Nanjing, Beijing of Shanghai.

De Jeugd Olympische Spelen in Nanjing vinden plaats van 16 t/m 28 augustus 2014.