Arnhem,
17
december
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

Frank Berteling van NTTB naar NBB

ZOETERMEER – Directeur Frank Berteling van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) vertrekt per 1 februari 2013 om als directeur van de Nederlandse Basketball Bond (NBB) aan de slag te gaan. Berteling is dan bijna vijf jaar directeur van de NTTB geweest.

Berteling over zijn overstap: “Het bestuur van de NBB heeft mij zeer recent benaderd of ik de functie die ik bij de Tafeltennisbond bekleed bij de Basketballbond wil vervullen. Na bijna vijf jaar bij de NTTB werkzaam te zijn geweest, zie ik deze stap als een grote uitdaging, mede gelet op de lastige positie waar de NBB zich momenteel in bevindt.”

Voorzitter van de NTTB, Ronald Kramer reageert als volgt: “We wisten dat dit een keer zou gebeuren, maar daarom is het niet minder een verlies voor de NTTB. Frank heeft niet alleen de NTTB verder geholpen, maar ook in de samenwerking met de squashbond en de schermbond een belangrijke rol gespeeld. We wensen hem veel succes bij de NBB."
NOC*NSF - We winnen veel met sport

Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert en sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect.Ons doel is er voor te zorgen dat iedereen aan sport kan doen. Wij zorgen voor optimale sportomstandigheden in Nederland. Het gaat ons om meedoen en winnen. Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken.NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.