Arnhem,
08
maart
2013
|
01:00
Europe/Amsterdam

Cricketdag voor coaches in Rotterdam

NOC*NSF - We winnen veel met sport

Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert en sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect.Ons doel is er voor te zorgen dat iedereen aan sport kan doen. Wij zorgen voor optimale sportomstandigheden in Nederland. Het gaat ons om meedoen en winnen. Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken.NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.

NIEUWEGEIN (KNCB) - De cricketbond KNCB organiseert zaterdag 20 april bij de VOC Cricket Club in Rotterdam een Cricket Coach Conference. De dag is bedoeld voor coaches uit heel Europa. Aan bod komt coaching zowel voor talenten als de top.

Een range van internationale coaches zal komen spreken, zoals Roland Lefebvre, Philip Hudson, Kelly Evenson, Tim de Leede, Richard Cox, Atse Buurman and Johan Schölvinck.

Zij zullen het onder meer hebben over oogtraining voor cricket, talentherkenning, het ontwikkelen van cricket voor vrouwen en de ontwikkeling op clubniveau. Inschrijven kan tot 29 maart a.s. via roland.lefebvre@kncb.nl.