Arnhem,
05
augustus
2013
|
02:00
Europe/Amsterdam

Bondscoach zitvolleybal Joze Banfi plotseling overleden

ARNHEM (VOLLEYBAL.NL) - Afgelopen week werd Joze Banfi, bondscoach van de Nederlandse zitvolleybalheren, met hartklachten in het ziekenhuis opgenomen tijdens zijn vakantie in Slovenië. Aan het einde van de week leek het beter te gaan. Echter bereikte ons het vreselijke bericht dat Joze zaterdag volkomen onverwacht is overleden. Joze was 58 jaar.

Met het overlijden van Joze Banfi verliest de volleybalgemeenschap een bijzonder gerespecteerd, sympathiek en aimabel persoon, een gepassioneerd sportmens en een icoon binnen de (inter)nationale zitvolleybalwereld.

Bron: Volleybal.nl
NOC*NSF - We winnen veel met sport

Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert en sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect.Ons doel is er voor te zorgen dat iedereen aan sport kan doen. Wij zorgen voor optimale sportomstandigheden in Nederland. Het gaat ons om meedoen en winnen. Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken.NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.