Arnhem,
12
november
2014
|
12:59
Europe/Amsterdam

Algemene Vergadering NOC*NSF en aftrap Campagne Sportclubs

De Algemene Vergadering (AV) van NOC*NSF vindt volgende week dinsdag 18 november om 19.30 uur in Hotel & Congrescentrum Papendal plaats. Op de agenda staan o.a. de begroting voor 2015, het voorstel Marcella Mesker als bestuurslid te benoemen en een aantal terugblikken op 2014. Een overzicht van de agenda en de bijbehorende vergaderstukken vindt u hier

Voorafgaand aan de AV, om 18.00 uur, staat een persbijeenkomst op het programma waar we u ook van harte voor uitnodigen bij aanwezig te zijn. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij u graag meer over de achtergrond van de campagne die NOC*NSF start om aandacht te vragen voor het voortbestaan van de sportclub in Nederland. De kortingen op subsidies, het ophogen van de huren en teruglopende inkomsten raken de sportclubs in Nederland enorm. Daarnaast blijft het heel lastig om leden te behouden en voldoende vrijwilligers te vinden. Samen met o.m. Minke Booij (aanwezig tijdens persbijeenkomst) wil NOC*NSF iets doen aan deze situatie bij de verenigingen. 

Graag horen wij omgaand via een mail naar persvoorlichting@nocnsf.nl van u of wij dinsdag op uw komst mogen rekenen en welke bijeenkomsten u bij wilt wonen. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om zowel bij de persbijeenkomst over de sportclub-campagne als bij de AV aanwezig te zijn.

Tijdens de persbijeenkomst bestaat de mogelijkheid om van een dinerbuffet gebruik te maken.