Arnhem,
14
december
2022
|
18:09
Europe/Amsterdam

Accreditatie NOS | NOC*NSF Sportgala 2022

 

Het NOS | NOC*NSF Sportgala wordt dit jaar in een andere setting georganiseerd dan voorgaande edities. Er is gekozen voor een journalistiek inhoudelijk tv-programma. 
Vanuit de sport zijn alleen de genomineerden (sporters en coaches), oud Jaap Eden winnaars en oud Fanny Blankers Koen winnaars genodigd.  

Het nieuwe  karakter van het Sportgala geeft ook minder ruimte en mogelijkheden voor (visuele) media. Dit betekent dat we niet iedereen die geïnteresseerd is toe kunnen laten. 
Mocht je interesse hebben kan je uiteraard  een verzoek tot accreditatie mailen aan persvoorlichting@nocnsf.nl. Uiterlijk zaterdag 17 december ontvang je dan – mits er voldoende ruimte is - een bevestiging.

Praktische info:
Er is geen traditioneel rode loper moment. Wel is het mogelijk tussen 18.00-19.30 uur de genomineerden en/of oud Jaap Eden en FBK winnaars bij binnenkomst op de daarvoor ingerichte plek te fotograferen en/of kort te interviewen.  Genomineerde sporters en coaches arriveren tussen 18.00-18.30 uur.

Vanwege het live karakter van het programma is het voor fotografen helaas niet mogelijk om tijdens de live tv-uitzending (20.00 - 21.30 uur) in de zaal plaats te nemen, met uitzondering van twee aangewezen fotografen.

Korte interviews met de winnaars van het Sportgala kunnen direct na afloop van de uitzending in de daarvoor ingerichte plek in de lobby worden gemaakt.
Hiervoor is max 15 - 20 minuten gereserveerd, dus zeer beperkt.

Restaurant First op de vide is ingericht als mediawerkruimte en na 18.00 uur toegankelijk.
Geaccrediteerde pers kan hier tussen 20.30-22.00 uur de televisie-uitzending volgen.

Dresscode: Feestelijk chique